Escola de música

 

Escola de Piano i Guitarra a Igualada

Escola de Piano

“El petit pianista” és una escola de piano on oferim tant classes en grups reduïts com classes particulars. Adaptant, en tots els casos, l’aprenentatge al ritme i necessitats de cada alumne.

Especialitzats en l’ensenyament del  Piano i Llenguatge Musical.

Estudi de Piano

Classes de Piano i Llenguatge Musical per a Infants

El llenguatge musical és una eina molt útil per aprendre música i a tocar tant el piano com qualsevol altre instrument. Al permetre a l’alumne llegir i entendre les partitures per saber interpretar-les correctament.

Malgrat que es pot aprendre a qualsevol edat, l’ideal és fer-ho durant la infància. Donat que els nens són esponges, que aprenen el llenguatge musical ràpidament i els afavoreix el desenvolupament de l’àrea intel·lectual, auditiu, sensorial, motriu, mecanismes de llenguatge, socialització i incrementa l’autoestima. A més la música potencia la capacitat lògica, l’anàlisi i la creativitat.

A més d’aprendre llenguatge musical i piano, els seus filles també aprendran harmonia i cant coral.

Amb els nostres cursos els seus fills tocaran el piano des del primer dia.

estudi3
estudi
estudi1

Classes de Piano i Llenguatge Musical per a adults.

Si sempre ha volgut aprendre a llegir una partitura, tocar el piano o millorar la seva tècnica o capacitats, ara pot fer-ho a “El petit pianista”.

Portem molts anys ensenyant a tocar el piano a joves i adults. Ara té l’oportunitat d’adquirir els fonaments bàsics de tècnica i de lectura musical que li permetran tocar el piano des de el primer dia.

Mai és massa tard per aprendre a tocar el piano! Ara pot fer-ho al seu ritme!


INSCRIPCIÓ OBERTA CURS 2021-2022

Reserva ja la teva plaça al tel. 634.389.520


TRUCAR